Vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen 

De woningen hebben een klassieke architectuur. De architectuur is stijlvol en geïnspireerd op de jaren ’30 bebouwing in de omgeving. Fraaie details zoals ambachtelijk metselwerk, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren, geven de woningen een rijke uitstraling.

U kunt kiezen uit een twee-onder-één-kapwoning en een vrijstaande woning. De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat!

Bekijk de 360º VR tour van de woningen

Bekijk de woningen op de kavelkaart en schrijf u in als reservekandidaat >

Twee-onder-één-kapwoning

Een robuuste, stijlvolle, halfvrijstaande woning met een architectuur die geïnspireerd is op de jaren ’30. Fraaie details zoals ambachtelijk metselwerk, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren, geven de woning een rijke uitstraling. De woningen worden zeer compleet opgeleverd inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, een compleet afgewerkte badkamer met sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en zonnepanelen. U kunt kiezen voor een woning met een langskap en 153 m² woonoppervlak, of voor een woning met een dwarskap en 163 m² woonoppervlak. Welke is uw favoriet?

Vrijstaande woning

De klassieke, vrijstaande woning vormt een stijlvol herkenningspunt aan de Sprengenweg en de Koning Lodewijklaan. De helderwit afgewerkte gevel, de markante dakoverstekken en de subtiele roedeverdeling op de ramen, refereren duidelijk aan de architectuur van de jaren ’30. Bijzondere details zoals de houten bloembak op de eerste verdieping zorgen voor een vriendelijk accent. De woning wordt zeer compleet opgeleverd inclusief luxe keuken, topkwaliteit inbouwapparatuur, een luxe badkamer met sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en zonnepanelen.

Zorgcomplexen

Behalve de 90 grondgebonden woningen, komen er in het Julianakwartier ook drie zorgcomplexen. Daarmee wordt invulling gegeven aan de vroegere zorgbestemming van de locatie. De zorgcomplexen krijgen elk een eigen karakter en invulling in een parkachtige setting.

Heeft u interesse in een huurwoning?

Naast de vrijstaande- en twee-onder-één-kap- koopwoningen worden er ook huurwoningen gerealiseerd. Sinds 1 januari 2016 moeten woningcorporaties, waaronder ook die in Apeldoorn, woningen passend toewijzen. Dat betekent dat de sociale huurwoningen worden verhuurd aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet past bij de huurprijs. Zo wordt voorkomen dat mensen met een te hoog inkomen in goedkope huurwoningen gaan wonen. De woningcorporatie die deze woningen gaat toewijzen is Ons Huis, u kunt zich uitsluitend via de website www.woonkeus-stedendriehoek.nl aanmelden.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2