De grande dame: vrijstaande woningen 

De vrijstaande woning is het neusje van de zalm. Hier woont u ruim en comfortabel met alle luxe en comfort. Het woonoppervlak is maar liefst 175 m². Natuurlijk heeft u ook een lekkere tuin en een garage. De architectuur is stijlvol en klassiek, geïnspireerd op de jaren ’30 bebouwing in de omgeving. Door de helderwit afgewerkte gevel en het grote dakoverstek oogt de woning extra imposant. Mooie details zoals de roedeverdeling in de kozijnen en de houten bloembak op de eerste verdieping zorgen voor een vriendelijk en herkenbaar accent.

Ieder zijn eigen plekje
In deze woning voelt iedereen zich direct thuis. Op de begane grond heeft u een ruime woonkamer met extra veel lichtinval door de erker en een luxe woonkeuken met openslaande deuren aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime en complete badkamer. De zolder biedt ruimte voor nog twee extra slaapkamers.

Opties
Wanneer er nog meer ruimte wilt, kunt u kiezen voor opties zoals een uitbouw, een extra erker of dakkapellen. Ook kunt u tegen een meerprijs uw woning gasloos laten opleveren.

In één keer klaar
De woning wordt meer dan compleet opgeleverd. De badkamer is luxe afgewerkt inclusief grote wand – en vloertegels, wandcloset, brede wastafel, douchecabine, thermostatische douchemengkraan en handdoekenradiator. De luxe hoekkeuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur. Ook heeft u standaard vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping en is de woning voorzien van zonnepanelen. Alles is vanaf dag één aanwezig en wordt meegefinancierd; wel zo gemakkelijk.

Bekijk de 360º VR tour van de vrijstaande woning

Bekijk de woningen op de kavelkaart en schrijf u in als reservekandidaat >

Impressies vrijstaande woning (basis)

Plattegronden vrijstaande woning (basis)

Beschikbare opties vrijstaande woning (impressies)

Beschikbare opties vrijstaande woning (plattegronden)

Verkoop & informatie

Heeft u vragen over Julianakwartier?
Stel ze via 'Mijn chat' in uw persoonlijke account
julianakwartier.nieuwbouwpro.nl/inloggen

Nieuwbouwcentrum Apeldoorn
Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
Tel. 055-5777107
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl
www.nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl