Robuuste klasse: twee-onder-één-kapwoningen 

In de twee-onder-één-kap-woning woont u stijlvol en ruim. De woning is gebouwd met oog voor details. De architectuur is geïnspireerd op de jaren ’30 en past perfect in de bestaande omgeving. Kijkt u maar eens naar de fraaie details zoals het ambachtelijke metselwerk van roodpaarse baksteen met de lichte voeg en de duurzame, keramische dakpannen in antraciet. U heeft keuze uit twee verschillende types; een langskap of een dwarskap. De woningen zijn in basis gelijk, alleen bij de dwarskap heeft u nóg meer ruimte op de tweede verdieping: 10 m² extra gebruiksoppervlak. De woning met een langskap heeft 153 m² gebruiksoppervlak, bij de woning met een dwarskap is dat 163 m².

Ruimte voor het hele gezin
De woning staat op een flink perceel en heeft een aangebouwde of vrijstaande berging. Op de begane grond heeft u een woonkamer aan de straatzijde en een keuken met openslaande deuren aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping heeft u een ruime en complete badkamer en drie royale slaapkamers waarvan één met walk-in closet. De tweede verdieping kunt u naar eigen wens indelen en biedt plaats voor een of twee extra kamers.

Opties
Wilt u nog meer ruimte, dan heeft u volop opties en uitbreidingsmogelijkheden zoals een uitbouw, een erker of dakkapellen. Ook kunt u tegen een meerprijs uw woning gasloos laten opleveren.

Alles inclusief
De woning wordt zeer compleet opgeleverd. De luxe afgewerkte badkamer is afgewerkt met grote wand- en vloertegels en voorzien van een wandcloset, brede wastafel met spiegel, glazen douchewand, thermostatische douchemengkraan en handdoekradiator. De luxe hoekkeuken is uitgerust met Whirlpool inbouwapparatuur. De begane grond en de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming en op het dak liggen zonnepanelen.

Bekijk de 360º VR tour van de twee-onder-één-kapwoning

Bekijk de woningen op de kavelkaart en schrijf u in als reservekandidaat >

Impressies twee-onder-één-kapwoning (basis)

Plattegronden twee-onder-één-kapwoning (basis)

Beschikbare opties twee-onder-één-kapwoning (impressies)

Beschikbare opties twee-onder-één-kapwoning (plattegronden)

Verkoop & informatie

Heeft u vragen over Julianakwartier?
Stel ze via 'Mijn chat' in uw persoonlijke account
julianakwartier.nieuwbouwpro.nl/inloggen

Nieuwbouwcentrum Apeldoorn
Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
Tel. 055-5777107
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl
www.nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl