Doe de 360º VR tour

Wilt u wonen in Julianakwartier? Wandel door het hele plan en bekijk de omgeving en de woningen of kijk alvast rond in één van de twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen met de 360º VR tour.

Wandel door het hele plan

Doe de virtual reality tour en bekijk het buitengebied en de exterieurs van de woningen.

Basis twee-onder-één-kapwoning

Doe de virtual reality tour van de basis twee-onder-één-kapwoning. Via de VR kunt u zowel de woning als het buitengebied (bereikbaar vanuit de woning) bekijken.

Twee-onder-één-kapwoning met volledig optiepakket

Doe de virtual reality tour van de twee-onder-één-kapwoning met volledig optiepakket. Via de VR kunt u zowel de woning als het buitengebied (bereikbaar vanuit de woning) bekijken.

Twee-onder-één-kapwoning (dwarskap met zolder)

Doe de virtual reality tour van de twee-onder-één-kapwoning (dwarskap met zolder). Via de VR kunt u zowel de woning als het buitengebied (bereikbaar vanuit de woning) bekijken.

Basis vrijstaande woning

Doe de virtual reality tour van de basis vrijstaande woning. Via de VR kunt u zowel de woning als het buitengebied (bereikbaar vanuit de woning) bekijken.

Vrijstaande woning met volledig optiepakket

Doe de virtual reality tour van de vrijstaande woning met volledig optiepakket. Via de VR kunt u zowel de woning als het buitengebied (bereikbaar vanuit de woning) bekijken.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2